Kinderdagverblijf De Vendelier

Kinderdagverblijf De Vendelier is een Kinderopvang gelegen aan Moerdonksvoort 1 in Helmond.

Bij kinderdagverblijf De Vendelier in Helmond Brandevoort hoeft je kind zich nooit te vervelen. Het kindcentrum biedt veilige en uitdagende opvang met volop speelmogelijkheden voor verschillende leeftijden. Binnen is er een ruim opgezette hal en buiten is er een eigen speelplein met een glijbaan en zandbak. Daarnaast gaan de medewerkers regelmatig met de kinderen op stap. De opvang past zich aan de leeftijd van het kind aan, met een rustige dagindeling voor de allerkleinsten en speciale activiteiten voor de wat oudere kinderen. Bij De Vendelier wordt er gespeeld en ontwikkeld aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice, en je bent van harte welkom om zelf te komen kijken en kennismaken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, en er is ook de mogelijkheid vanaf 7.00 uur opvang te krijgen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Vendelier in Helmond

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Helmond? Bij Kinderdagverblijf De Vendelier kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Vendelier geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Vendelier is een Kinderopvang gelegen aan Moerdonksvoort 1 in Helmond. Ideaal dus als je in de omgeving van Helmond je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Vendelier in Helmond

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Vendelier te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Vendelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Vendelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Vendelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Vendelier

Bezoekers bekeken ook