CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf

CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf is een Kinderdagopvang gelegen aan Van Musschenbroekstraat 31A in Hilversum.

CompaNanny Musschenbroekstraat is een nieuwe kinderopvanglocatie in Hilversum. Het pand is in 2021 gebouwd en voldoet aan alle moderne eisen. Op deze locatie kunnen kinderen van 0-4 jaar terecht voor kinderdagverblijf. Er is een grote groene tuin waar kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen. Als je geïnteresseerd bent in deze vestiging, kun je een rondleiding aanvragen of je vrijblijvend inschrijven. De vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. De tarieven zijn per uur en de maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. De tarieven zijn inclusief alles wat een kind nodig heeft op een dag. Het LRK-nummer is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag en het inspectierapport van de GGD is beschikbaar voor inzage.

Meer informatie over CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf in Hilversum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hilversum? Bij CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Van Musschenbroekstraat 31A in Hilversum. Ideaal dus als je in de omgeving van Hilversum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf in Hilversum

Wil je weten wat CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. CompaNanny Musschenbroekstraat Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook