Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH)

Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Boterzwin 3436 in Julianadorp.

De Zandstappers is een kinderdagverblijf in Julianadorp zuid, tegenover de 3 basisscholen. Ze bieden verlengde opvang aan, van 's ochtends 06.30 uur tot 07.30 uur (inclusief ontbijt) en aan het eind van de dag tot 18.00 uur. Er wordt gewerkt met horizontale groepen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Ze werken met het landelijk erkende werkplan Startblokken van Basisontwikkeling, waarbij betekenisvolle activiteiten belangrijk zijn. Professionals helpen bij het voorbereiden van activiteiten en geven ruimte voor eigen oplossingen en ideeën van de kinderen. De oudercommissie is bereikbaar via contactpersoonoc@skdh.nl en inschrijven kan online.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) in Julianadorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Julianadorp? Bij Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Boterzwin 3436 in Julianadorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Julianadorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) in Julianadorp

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Zandstappers (SKDH)

Bezoekers bekeken ook