Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderdagopvang gelegen aan 2e Katendrechtsehaven 25 in Rotterdam.

Het Kleine Rijk 't Bootje is een antroposofisch kinderdagverblijf in Rotterdam. De ruimtes zijn ingericht met natuurlijke materialen en het speelgoed is mooi, eenvoudig en duurzaam. Kinderen hebben hier alle ruimte om hun fantasie te gebruiken tijdens het spelen. Er heerst een huiselijke sfeer en er wordt veel aandacht besteed aan dagelijkse rituelen, zoals het kneden van deeg en samen genieten van versgebakken brood. Kinderen worden positief benaderd en krijgen veel complimenten, wat zorgt voor een veilige omgeving waarin ze zelfvertrouwen kunnen opbouwen. Het kinderdagverblijf werkt met duo-groepen en biedt geen halve dagopvang aan. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid bij de ingang. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur.

Meer informatie over Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan 2e Katendrechtsehaven 25 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Rotterdam

Wil je weten wat Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kleine Rijk 't Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Het Kleine Rijk ’t Bootje, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Bezoekers bekeken ook