Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Utrechtsestraatweg 50 in Woerden.

Kinderdagverblijf Kwebbel is gevestigd in het Careyn Weddesteyn zorgcentrum aan de Utrechtsestraatweg in Woerden. Het kinderdagverblijf heeft verruimde openingstijden van 7.00 tot 19.00 uur en bestaat uit drie verticale groepen. Ze werken met de Uk & Puk methode, waarbij verschillende activiteiten worden aangeboden op individueel en groepsniveau. Creativiteit, dans, zang en spel komen dagelijks aan bod. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een zorgcentrum waar veel ouderen verblijven en er wordt samengewerkt met hen. Het kinderdagverblijf heeft drie ruime, lichte groepsruimtes en een buitenspeelruimte. Ouders zijn tevreden en vinden het fijn dat hun kinderen zich op het kinderdagverblijf kunnen ontwikkelen en sociale vaardigheden leren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) in Woerden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Woerden? Bij Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Utrechtsestraatweg 50 in Woerden. Ideaal dus als je in de omgeving van Woerden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) in Woerden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kwebbel (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook