Kinderdagverblijf Het Maanvliegje

Kinderdagverblijf Het Maanvliegje is een Kinderdagopvang gelegen aan Lombokstraat 2b in Den Helder.

KDV 't Maanvliegje is een kinderdagverblijf in Den Helder dat dagopvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals kringmomenten, voorlezen, knutselen en buitenspelen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor speelmogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en uitdaging voor de kinderen. Er is een nauwe samenwerking met het onderwijs, waardoor kinderen alvast kunnen wennen aan de basisschool. Ook is er een samenwerking met de basisschool voor thema's, vieringen en de ontwikkeling van de kinderen. De locatie staat bekend om haar warmte, openheid en veiligheid. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het opgegeven telefoonnummer.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Maanvliegje in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf Het Maanvliegje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Maanvliegje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Maanvliegje is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2b in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Maanvliegje in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Maanvliegje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Maanvliegje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Maanvliegje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Maanvliegje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Maanvliegje

Bezoekers bekeken ook