KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V.

KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Tussen Meer 70 in Amsterdam.

Ons Dorpje is een kleinschalige kinderopvangorganisatie in Amsterdam Osdorp voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ze bieden kinderopvang in een huiselijke sfeer met voldoende professionele pedagogisch medewerkers. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijk en er zijn maatregelen genomen om risico's te minimaliseren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan educatie en zijn er diverse activiteiten. Er is nieuws over gereinigde matrasjes, een vacature voor een BSO medewerker, noodopvang en VVE op de dreumesgroep. Er zijn ook maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus. Contactgegevens zijn beschikbaar voor meer informatie.

Meer informatie over KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Tussen Meer 70 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. in Amsterdam

Wil je weten wat KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer B.V.

Bezoekers bekeken ook