POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik

POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik is een Peuterspeelzalen gelegen aan Herman de Ruyterstraat 36 in Gorinchem.

Stichting Kindercentra Gorinchem biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben peuteropvang, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau verspreid over heel Gorinchem. De organisatie staat voor puur, nieuwsgierig, ondernemend en plezier. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Buitenspelen en natuurlijke producten zijn belangrijk, en er is een leuk activiteitenprogramma, ook in de vakanties. De medewerkers zijn enthousiast en er heerst een ongedwongen sfeer waarin kinderen successen kunnen vieren. Stichting Kindercentra Gorinchem is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met organisaties in Gorinchem. Ze nodigen mensen uit om persoonlijk kennis te maken op één van hun locaties.

Meer informatie over POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik in Gorinchem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gorinchem? Bij POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik is een Kinderopvang gelegen aan Herman de Ruyterstraat 36 in Gorinchem. Ideaal dus als je in de omgeving van Gorinchem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik in Gorinchem

Wil je weten wat POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik te bieden heeft? Bekijk dan de website van POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. POV Ookie Dookie en KDV Dikkie Dik

Bezoekers bekeken ook