2Samen - 2Ontdekkers

2Samen - 2Ontdekkers is een Kinderopvang gelegen aan Rijslag 17 in Den Haag.

Kinderdagverblijf 2Ontdekkers is onderdeel van het Kindcentrum De Beleving in Den Haag. Het kinderdagverblijf werkt ontwikkelingsgericht en biedt zowel baby- als peuteropvang. Er is veel te doen op het buitenterrein, met onder andere een verkeerspleintje, zandbak en dierenweide. De locatie heeft ook een apart babygedeelte en biedt uitdagende activiteiten aan op het gebied van taalontwikkeling, rekenontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. De groepsruimtes zijn ingericht met leuke speelhoeken en speelmateriaal. Ouders kunnen de 2Samen app gebruiken om foto's en berichten te bekijken en betrokken te blijven bij wat hun kind meemaakt op het kindercentrum.

Meer informatie over 2Samen - 2Ontdekkers in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij 2Samen - 2Ontdekkers kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij 2Samen - 2Ontdekkers geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

2Samen - 2Ontdekkers is een Kinderopvang gelegen aan Rijslag 17 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

2Samen - 2Ontdekkers in Den Haag

Wil je weten wat 2Samen - 2Ontdekkers te bieden heeft? Bekijk dan de website van 2Samen - 2Ontdekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Samen - 2Ontdekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Samen - 2Ontdekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. 2Samen – 2Ontdekkers

Bezoekers bekeken ook