Kinderdagverblijf 't Stadstuintje

Kinderdagverblijf 't Stadstuintje is een Kinderopvang gelegen aan Varkenmarkt 128 in Dordrecht.

Kinderdagverblijf 't Stadstuintje in het centrum van Dordrecht is opgericht door twee moeders met als doel om de opvang van jonge kinderen leuker en gezelliger te maken voor de kinderen en makkelijker en flexibeler voor de ouders. Het kinderdagverblijf biedt professionele zorg en begeleiding aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar op dagen dat hun ouders/verzorgers dit niet kunnen doen. Ze werken met de vier pedagogische basisdoelen voor de kinderopvang en hebben praktische informatie hierover beschikbaar in hun pedagogisch beleidsplan. Het kinderdagverblijf heeft een vacature en is erkend als leerbedrijf. Ze hebben ook inspecties gehad op hun verschillende locaties en er zijn artikelen over hen verschenen in de pers. Daarnaast hebben ze een website en zijn ze te vinden op Facebook.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Stadstuintje in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf 't Stadstuintje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Stadstuintje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Stadstuintje is een Kinderopvang gelegen aan Varkenmarkt 128 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Stadstuintje in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Stadstuintje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Stadstuintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Stadstuintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Stadstuintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Stadstuintje

Bezoekers bekeken ook