EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen

EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen is een Kinderopvang gelegen aan Heulweg 34 in Wateringen.

EigenWijs is een dagopvang en buitenschoolse opvang waar kinderen de ruimte krijgen om hun creatieve talenten te ontwikkelen. De dagopvang bevindt zich in een bosrijke omgeving in Rijswijk en biedt activiteiten gericht op de natuurlijke ontwikkeling van kinderen. De buitenschoolse opvang biedt sportieve en creatieve activiteiten en workshops. Bij EigenWijs worden iedere dag kunstwerken gemaakt en worden kinderen gestimuleerd om spelenderwijs te leren en hun creativiteit te ontwikkelen.

Meer informatie over EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen in Wateringen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wateringen? Bij EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen is een Kinderopvang gelegen aan Heulweg 34 in Wateringen. Ideaal dus als je in de omgeving van Wateringen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen in Wateringen

Wil je weten wat EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen te bieden heeft? Bekijk dan de website van EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. EigenWijs kinderdagverblijf Wateringen

Bezoekers bekeken ook