Peutergroep Vrolijke Keet (KOW)

Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Koepelstraat 31a in Serooskerke.

Vrolijke Keet is een peutergroep gelegen aan de Koepelstraat in Serooskerke. De locatie heeft een goede sfeer en is centraal gelegen in het dorp. In het ruime en vrolijke lokaal beginnen de kinderen de dag in de kring, waar verhalen worden verteld en liedjes worden gezongen. Er wordt ook geknutseld en gespeeld met de vrachtwagen op de automat. Buiten kunnen de kinderen spelen in de zandbak, van de glijbaan roetsjen en schommelen. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen of een rondleiding aanvragen voor een betere indruk. Verdere praktische informatie zoals contactgegevens, openingstijden, parkeermogelijkheden, GGD-rapportage en het pedagogisch werkplan zijn ook beschikbaar.

Meer informatie over Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) in Serooskerke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Serooskerke? Bij Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Koepelstraat 31a in Serooskerke. Ideaal dus als je in de omgeving van Serooskerke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) in Serooskerke

Wil je weten wat Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep Vrolijke Keet (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep Vrolijke Keet (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep Vrolijke Keet (KOW)

Bezoekers bekeken ook