Klikkelstein Kinderopvang

Klikkelstein Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Grootschoterweg 10 in Budel.

Klikkelstein Kinderopvang is al 30 jaar de gaafste kinderopvang in de regio Cranendonck. Op de website zijn de inspectierapporten van de GGD voor de jaren 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 te vinden. Deze rapporten worden ook gepubliceerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarnaast is er een opvangcalculator beschikbaar waarmee ouders zelf hun netto maandbedragen kunnen berekenen. Klikkelstein is het hele jaar geopend met uitzondering van erkende feestdagen en hanteert openingstijden van 06.45 tot 18.45 uur. Vanaf 1 januari 2020 biedt Klikkelstein ook Basis Peuteropvang en VVE Peuteropvang aan. Voor eenoudergezinnen en doelgroep peuters is er de mogelijkheid tot een gemeentelijke bijdrage in de kosten van de Peuteropvang. Ten slotte is er een ouderportaal beschikbaar waar ouders kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving.

Meer informatie over Klikkelstein Kinderopvang in Budel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Budel? Bij Klikkelstein Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Klikkelstein Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Klikkelstein Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Grootschoterweg 10 in Budel. Ideaal dus als je in de omgeving van Budel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Klikkelstein Kinderopvang in Budel

Wil je weten wat Klikkelstein Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Klikkelstein Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klikkelstein Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klikkelstein Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Klikkelstein Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook