KDV Grasrijk

KDV Grasrijk is een Kinderopvang gelegen aan Raaigras 101 in Houten.

Kinderdagverblijf Grasrijk en BSO Buitenrijk zijn gevestigd in MFA Limes, wijk Het Gras in Houten Zuid Oost. Het kinderdagverblijf heeft vier groepen voor verschillende leeftijdsgroepen, met gezellige en huiselijk ingerichte ruimtes. Elke groep heeft toegang tot een buitenterrein en verschillende faciliteiten om de ontwikkeling van het kind te stimuleren, zoals een bouwhoek en knutseltafel. Er wordt ook aandacht besteed aan taalontwikkeling en er wordt samengewerkt met Bibliotheek Houten. Daarnaast zijn er extra activiteiten en uitdagingen voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouders zijn tevreden over de opvang en er is een oudercommissie waarin ouders kunnen meedenken en praten. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Meer informatie over KDV Grasrijk in Houten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Houten? Bij KDV Grasrijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Grasrijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Grasrijk is een Kinderopvang gelegen aan Raaigras 101 in Houten. Ideaal dus als je in de omgeving van Houten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Grasrijk in Houten

Wil je weten wat KDV Grasrijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Grasrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Grasrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Grasrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Grasrijk

Bezoekers bekeken ook