Kdv Het Stokpaardje

Kdv Het Stokpaardje is een Kinderdagopvang gelegen aan Verlegde Overtoom 24 in Castricum.

Forte Kinderopvang neemt per 1 januari 2019 het kinderdagverblijf Het Stokpaardje in Bakkum over van oprichtster en eigenaresse Nel Valkering. Het Stokpaardje is een kleinschalig kinderdagverblijf met een bijzondere opvangformule gebaseerd op een Scandinavisch concept. Het bevindt zich in een omgebouwde stal bij een paardenfokkerij, waardoor de kinderen veel buiten kunnen spelen en in contact kunnen komen met dieren. Forte Kinderopvang is blij deze basis te kunnen bieden voor de kinderen en medewerkers van Het Stokpaardje. De opvang zal worden voortgezet met dezelfde medewerkers op dezelfde locatie, en ouders en kinderen zullen geen veranderingen merken.

Meer informatie over Kdv Het Stokpaardje in Castricum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Castricum? Bij Kdv Het Stokpaardje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kdv Het Stokpaardje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kdv Het Stokpaardje is een Kinderopvang gelegen aan Verlegde Overtoom 24 in Castricum. Ideaal dus als je in de omgeving van Castricum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kdv Het Stokpaardje in Castricum

Wil je weten wat Kdv Het Stokpaardje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kdv Het Stokpaardje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kdv Het Stokpaardje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kdv Het Stokpaardje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kdv Het Stokpaardje

Bezoekers bekeken ook