Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg

Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg is een Kinderopvang gelegen aan Kasteelstraat 22 in Philippine.

Natuurkidz is een kinderdagverblijf in Westdorpe en Philippine waar de eigenheid van elk kind centraal staat. Ze hebben verschillende faciliteiten zoals babyopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang. Op de buitenschoolse opvang wordt de nadruk gelegd op sport en natuur. Ze hebben een eigen natuurtuin in Philippine en gaan regelmatig met de kinderen naar De Braakman voor een wandeling in de bossen. Bij Natuurkidz kan er gekozen worden voor een vast of flexibel contract, afhankelijk van de behoefte van de ouders. Ze hebben ook een duidelijk pedagogisch beleidsplan waarin de eigenheid van het kind centraal staat. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang in Philippine en Westdorpe hanteren vijf speerpunten in hun pedagogisch beleid. Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen ouders contact opnemen met de verschillende vestigingen.

Meer informatie over Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg in Philippine

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Philippine? Bij Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg is een Kinderopvang gelegen aan Kasteelstraat 22 in Philippine. Ideaal dus als je in de omgeving van Philippine je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg in Philippine

Wil je weten wat Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Rupsje Nooitgenoeg

Bezoekers bekeken ook