Humankind - Kinderdagverblijf La Luna

Humankind - Kinderdagverblijf La Luna is een Kinderopvang gelegen aan Ter Haar Romenystraat 3 in Voorhout.

La Luna is een kinderdagverblijf in Voorhout dat ruime binnen- en buitenruimtes biedt waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Er zijn verschillende activiteiten te doen, zoals buiten spelen en knutselen in het atelier. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur. De contactgegevens van de locatie zijn Ter Haar Romenystraat 3, 2215 GC Voorhout. Het telefoonnummer van de klantenservice is 010-4074700 en het telefoonnummer van de locatie is 0252-258500. La Luna is onderdeel van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Ze streven naar optimale groei en bloei van elk kind. Het kinderdagverblijf biedt rondleidingen aan en ouders kunnen hun kind aanmelden voor opvang. Het privacy statement van La Luna is te vinden op hun website.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf La Luna in Voorhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorhout? Bij Humankind - Kinderdagverblijf La Luna kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf La Luna geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf La Luna is een Kinderopvang gelegen aan Ter Haar Romenystraat 3 in Voorhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf La Luna in Voorhout

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf La Luna te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf La Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf La Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf La Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf La Luna

Bezoekers bekeken ook