Kinderdagverblijf Het Kasteeltje

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje is een Kinderopvang gelegen aan Voor de Kijkuit 32 in Tiel.

Deze tekst gaat over Kinderopvang Het Kasteeltje in Tiel. Het is een kleinschalige organisatie met 3 kinderdagverblijven en 2 buitenschoolse opvanglocaties. Ze bieden opvang aan kinderen van 0-13 jaar en streven naar optimale zorg, aandacht en liefde voor het kind. Ze hebben ook een concept genaamd "Groene vingers", waarbij kinderen in de moestuin kunnen werken. Daarnaast bieden ze een peuterarrangement aan met vaste breng- en haaltijden voor 40 weken per jaar. Er zijn ook vacatures voor pedagogisch medewerkers en invalkrachten. Ouders zijn positief over de opvang en vinden dat er veel aandacht is voor de kinderen. Je kunt contact opnemen voor een rondleiding.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Kasteeltje in Tiel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tiel? Bij Kinderdagverblijf Het Kasteeltje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Kasteeltje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje is een Kinderopvang gelegen aan Voor de Kijkuit 32 in Tiel. Ideaal dus als je in de omgeving van Tiel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje in Tiel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Kasteeltje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Kasteeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Kasteeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Kasteeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Kasteeltje

Bezoekers bekeken ook