DreamKids

DreamKids is een Kinderopvang gelegen aan Charlotte van Pallandthof 1-4 in Hoorn.

DreamKids Hoorn is een kleinschalige kinderopvang en buitenschoolse opvang die gevestigd is op het Charlotte van Pallandthof. Ze bieden verschillende pakketten aan voor kinderopvang en buitenschoolse opvang. Op de benedenverdieping is er opvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar, met 2 horizontale groepen: een babygroep en een dreumes/peutergroep. Op de bovenverdieping is er een peuterplusgroep voor peuters van 3 tot 4 jaar. Daarnaast zijn er ook twee BSO-groepen voor kinderen van 4 tot 6 jaar en 7 tot 12 jaar. DreamKids werkt met een intakeprocedure en biedt verschillende pakketten aan die aansluiten op de wensen van ouders en kinderen. Meer informatie over beschikbaarheid, tarieven en het beleid van DreamKids is te vinden op hun website. Het contactadres is Charlotte van Pallandthof 1-4, 1628 ZG Hoorn, telefoonnummer 0229 506 604 en e-mailadres info@dream-kids.nl.

Meer informatie over DreamKids in Hoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoorn? Bij DreamKids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij DreamKids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

DreamKids is een Kinderopvang gelegen aan Charlotte van Pallandthof 1-4 in Hoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

DreamKids in Hoorn

Wil je weten wat DreamKids te bieden heeft? Bekijk dan de website van DreamKids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DreamKids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DreamKids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. DreamKids

Bezoekers bekeken ook