Kindercentrum Bobbi

Kindercentrum Bobbi is een Kinderopvang gelegen aan in .

Kindercentrum Bobbi biedt kleinschalige dagopvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar, peuteropvang inclusief voorschoolse educatie, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het kindercentrum is gevestigd in het Noorderhuis in Noordeloos en beschikt over een buitenruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Er zijn twee groepen: de Bobbi groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de Ollie groep voor peuters van 2 tot 4 jaar. Beide groepen hebben een grote ruimte met verschillende voorzieningen, zoals speelwanden, huishoeken en speelmateriaal. Daarnaast zijn er gezamenlijke slaapkamers, een keuken en een verschoonruimte. BSO de Nemo's, onderdeel van Kindercentrum Bobbi, biedt voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er zijn twee basisgroepen en beide groepen hebben verschillende voorzieningen, zoals een speelkeukentje, een relaxbank en een grote kast met speelmateriaal. De kinderen kunnen ook gebruik maken van het buitenspeelplein van de school.

Meer informatie over Kindercentrum Bobbi in

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van ? Bij Kindercentrum Bobbi kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Bobbi geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Bobbi is een Kinderopvang gelegen aan in . Ideaal dus als je in de omgeving van je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Bobbi in

Wil je weten wat Kindercentrum Bobbi te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Bobbi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Bobbi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Bobbi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Bobbi

Bezoekers bekeken ook