Partou Beukenstraat 11

Partou Beukenstraat 11 is een Kinderdagopvang gelegen aan Beukenstraat 11 in IJmuiden.

Dit kinderdagverblijf bevindt zich in IJmuiden-Zuid en biedt opvang voor kinderen. De opvang is gevestigd in een voormalig schoolgebouw en heeft ruime kamers met hoge plafonds en veel ramen. De kinderen kunnen naar het park, speeltuintjes en de bibliotheek gaan, en er is een aparte babytuin voor de jongste kinderen. Het kinderdagverblijf heeft 6 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.15 tot 18.15 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het recente GGD-rapport en het pedagogisch beleid bekijken. De kosten van kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou Beukenstraat 11 in IJmuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJmuiden? Bij Partou Beukenstraat 11 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Beukenstraat 11 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Beukenstraat 11 is een Kinderopvang gelegen aan Beukenstraat 11 in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Beukenstraat 11 in IJmuiden

Wil je weten wat Partou Beukenstraat 11 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Beukenstraat 11 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Beukenstraat 11? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Beukenstraat 11 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Beukenstraat 11

Bezoekers bekeken ook