Kibeo Ribesstraat

Kibeo Ribesstraat is een Kinderopvang gelegen aan Ribesstraat 22 in Nieuwerkerk.

Bij Kibeo Ribesstraat in Nieuwerkerk is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Er zijn leuke speelhoeken binnen en de kinderen kunnen ook in de tuin spelen met hun vriendjes. Daarnaast kunnen ze knutselen, wat goed is voor hun fijne motoriek. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om op tijd in te schrijven. De startdatum en de dagen waarop je opvang nodig hebt, bepalen wanneer je kind terecht kan op deze vestiging. In sommige gevallen komt je kind op de aanmeldlijst en Kibeo denkt dan graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op de sociale media van Kibeo, zodat ouders kunnen meegenieten van de activiteiten op de groep.

Meer informatie over Kibeo Ribesstraat in Nieuwerkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwerkerk? Bij Kibeo Ribesstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Ribesstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Ribesstraat is een Kinderopvang gelegen aan Ribesstraat 22 in Nieuwerkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwerkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Ribesstraat in Nieuwerkerk

Wil je weten wat Kibeo Ribesstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Ribesstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Ribesstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Ribesstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Ribesstraat

Bezoekers bekeken ook