Kinderdagverblijf tijd voor kinderen

Kinderdagverblijf tijd voor kinderen is een Kinderdagopvang gelegen aan Bremstraat 102-A in Sint Willebrord.

Kinderdagcentrum Tijd voor Kinderen in St. Willibrord is opgericht in juli 2009 en is uitgegroeid tot een volwaardig kinderdagverblijf onder leiding van Petra den Braber. Sinds 2012 is het kinderdagverblijf ook een kindercentrum waar kinderen van 4-13 jaar terecht kunnen voor buitenschoolse opvang. Tijd voor Kinderen is een erkend leerbedrijf en heeft het Piramide-keurmerk. Het team streeft ernaar om kinderen een thuisgevoel te geven en is pas tevreden als de kinderen dat ook zijn. Voor vragen kunnen geïnteresseerden telefonisch of via e-mail contact opnemen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf tijd voor kinderen in Sint Willebrord

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sint Willebrord? Bij Kinderdagverblijf tijd voor kinderen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf tijd voor kinderen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf tijd voor kinderen is een Kinderopvang gelegen aan Bremstraat 102-A in Sint Willebrord. Ideaal dus als je in de omgeving van Sint Willebrord je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf tijd voor kinderen in Sint Willebrord

Wil je weten wat Kinderdagverblijf tijd voor kinderen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf tijd voor kinderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf tijd voor kinderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf tijd voor kinderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf tijd voor kinderen

Bezoekers bekeken ook