Kober peuteropvang Hummelhoeve

Kober peuteropvang Hummelhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Het Groot Stuk 3 in Hoeven.

Peuteropvang Hummelhoeve is een kleinschalige opvang gevestigd in basisschool Uniek in Hoeven. Hier kunnen peuters spelenderwijs leren en ontdekken en maken ze alvast kennis met de basisschoolomgeving. Er worden dagelijks diverse activiteiten ondernomen, zoals knutselen, voorlezen en samen muziek maken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de speelzaal van de basisschool. Voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben, wordt er voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aangeboden. Peuteropvang Hummelhoeve wordt binnenkort onderdeel van Kober. De locatie is kleinschalig en beschikt over een ruime speelzaal. Voor meer informatie of een rondleiding kun je contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober peuteropvang Hummelhoeve in Hoeven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoeven? Bij Kober peuteropvang Hummelhoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober peuteropvang Hummelhoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober peuteropvang Hummelhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Het Groot Stuk 3 in Hoeven. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoeven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober peuteropvang Hummelhoeve in Hoeven

Wil je weten wat Kober peuteropvang Hummelhoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober peuteropvang Hummelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober peuteropvang Hummelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober peuteropvang Hummelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober peuteropvang Hummelhoeve

Bezoekers bekeken ook