Kinderdagverblijf Ons Stekkie

Kinderdagverblijf Ons Stekkie is een Kinderopvang gelegen aan Bloemstraat 46 in Rotterdam.

Kinderdagverblijf Ons Stekkie biedt kinderen de mogelijkheid om de wereld om hen heen te verkennen en te ontdekken, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling. Ze leren oorzaak en gevolg te begrijpen, ontwikkelen hun geheugen en leren taal. Het kinderdagverblijf biedt diverse leermomenten, zoals puzzelen, spelletjes doen, boekjes lezen en gesprekjes voeren. Daarnaast is er aandacht voor de motorische ontwikkeling, zowel grof als fijn. Kinderen kunnen buitenspelen in de grote tuin om hun grove motoriek te ontwikkelen en knutselwerkjes stimuleren de fijne motoriek. De ontwikkeling van fantasie, creativiteit en het uiten van gevoelens wordt gestimuleerd door fantasiespelletjes, verkleden en gek doen. Kinderdagverblijf Ons Stekkie biedt flexibele opvang, heeft een grote tuin, ruime groepsruimtes en bekwaam personeel.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ons Stekkie in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Ons Stekkie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ons Stekkie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ons Stekkie is een Kinderopvang gelegen aan Bloemstraat 46 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ons Stekkie in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ons Stekkie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ons Stekkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ons Stekkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ons Stekkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ons Stekkie

Bezoekers bekeken ook