Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini

Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini is een Kinderopvang gelegen aan Goudsbloem 66 in Udenhout.

Kinderdagverblijf Bonbini is gevestigd in Kindcentrum De Krijtenmolen in Udenhout en biedt aandacht aan kinderen van nul tot vier jaar. Samen met Buitenschoolse Opvang Hocus Pocus, Peuterspeelzaal Duimelotje en Basisschool De Wichelroede zorgen ze voor de ontwikkeling van het kind. Ze bieden Vroegschoolse Educatie activiteiten aan. Het kinderdagverblijf heeft deskundige pedagogisch medewerkers die ervoor zorgen dat zowel het kind als de ouders zich prettig voelen. Het aanbod voor het kind is veelzijdig en draagt bij aan de optimale ontwikkeling. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen terecht bij Bonbini. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini in Udenhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Udenhout? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini is een Kinderopvang gelegen aan Goudsbloem 66 in Udenhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Udenhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini in Udenhout

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Bonbini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Bonbini

Bezoekers bekeken ook