Kinderdagverblijf Merijn

Kinderdagverblijf Merijn is een Kinderopvang gelegen aan Molstraat 58A in Delft.

Kinderdagverblijf Merijn is een kleinschalige opvang gevestigd in het centrum van Delft. Ze bieden opvang aan baby's en peuters en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en een vertrouwde sfeer. Het kinderdagverblijf heeft een ruime afgesloten tuin waar de kinderen dagelijks buiten kunnen spelen. Ze werken met een vast team van deskundige pedagogisch medewerkers en vinden goed contact met de ouders belangrijk. Ouders zijn erg tevreden over de betrokkenheid van de medewerkers en de fijne opvang die Merijn biedt. Het is mogelijk om direct in te schrijven via het inschrijfformulier op de website. Merel Heijsteeg en Reineke Veraar zijn de eigenaren van het kinderdagverblijf. Voor meer informatie en het adres kun je terecht op de website of het contactformulier invullen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Merijn in Delft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Delft? Bij Kinderdagverblijf Merijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Merijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Merijn is een Kinderopvang gelegen aan Molstraat 58A in Delft. Ideaal dus als je in de omgeving van Delft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Merijn in Delft

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Merijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Merijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Merijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Merijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Merijn

Bezoekers bekeken ook