Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Driehovenlaan 7b in Loenen aan de Vecht.

Kinderdagverblijf Bladerrijk is gevestigd in de Brede School in Loenen aan de Vecht en biedt ook opvang voor kinderen uit het naastgelegen Vreeland. Het kinderdagverblijf heeft een eigen vleugel in het gebouw, met een grote centrale hal en een tuin met diverse hoekjes en natuurlijke materialen. Er is een goede samenwerking met de basisscholen in de buurt en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij verschillende leeftijden samenkomen. Kinderdagverblijf Bladerrijk biedt ook halve dagen opvang inclusief lunch. Daarnaast zijn er ook nog andere onderwerpen zoals het pedagogisch beleid, het GGD inspectierapport en contactgegevens te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) in Loenen aan de Vecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Loenen aan de Vecht? Bij Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Driehovenlaan 7b in Loenen aan de Vecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Loenen aan de Vecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) in Loenen aan de Vecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bladerrijk (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook