Kinderdagverblijf JaDa

Kinderdagverblijf JaDa is een Kinderdagopvang gelegen aan Bermweg 312 in Capelle aan den IJssel.

Kinderdagverblijf JaDa in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 32-40 uur per week. Als pedagogisch medewerker begeleid je kinderen op het kinderdagverblijf en creëer je een huiselijke sfeer waarin ze zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkelingen van de kinderen goed in de gaten en overlegt bij problemen met collega's, ouders of een deskundige. Ook ben je het aanspreekpunt voor ouders met vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de inventaris van de groeps- en gemeenschappelijke ruimten, inclusief licht huishoudelijke taken.

Meer informatie over Kinderdagverblijf JaDa in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Kinderdagverblijf JaDa kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf JaDa geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf JaDa is een Kinderopvang gelegen aan Bermweg 312 in Capelle aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Capelle aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf JaDa in Capelle aan den IJssel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf JaDa te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf JaDa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf JaDa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf JaDa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf JaDa

Bezoekers bekeken ook