Kibeo Beatrixplein

Kibeo Beatrixplein is een Kinderopvang gelegen aan Beatrixplein 3 in Mijnsheerenland.

Bij Kibeo Beatrixplein in Mijnsheerenland is er veel te zien, beleven en ontdekken voor je kind. Buiten kunnen ze samen met vriendjes spelen in de tuin, terwijl binnen leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden zijn om de fijne motoriek te ontwikkelen. Deze vestiging is erg populair, dus wacht niet te lang met inschrijven. In sommige gevallen komt je kind op de aanmeldlijst, maar Kibeo denkt graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden, dus kijk voor alle sluitingsdagen in het reglement. Op de sociale media van Kibeo worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst van de activiteiten op de groep.

Meer informatie over Kibeo Beatrixplein in Mijnsheerenland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Mijnsheerenland? Bij Kibeo Beatrixplein kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Beatrixplein geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Beatrixplein is een Kinderopvang gelegen aan Beatrixplein 3 in Mijnsheerenland. Ideaal dus als je in de omgeving van Mijnsheerenland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Beatrixplein in Mijnsheerenland

Wil je weten wat Kibeo Beatrixplein te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Beatrixplein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Beatrixplein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Beatrixplein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Beatrixplein

Bezoekers bekeken ook