Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei

Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei is een Kinderopvang gelegen aan Dr. Mansveltkade 7 in Wassenaar.

Kinderopvang De Schulpwei in Wassenaar biedt avontuurlijke activiteiten voor kinderen tot 4 jaar. Er is een speciale educatieve peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en er is opvang voor 0-12 jaar in hetzelfde pand. De kinderopvang is gebaseerd op Noorse kwaliteiten, waarbij kinderen de ruimte krijgen om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Er wordt gezond en gevarieerd gegeten en er wordt veel buiten gespeeld. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan groene keuzes en wordt kinderen de ruimte gegeven om nieuwsgierig te zijn en samen op ontdekkingstocht te gaan. Norlandia kinderopvang is op zoek naar medewerkers die kinderen spelenderwijs willen laten leren en hun talenten willen ontdekken. Ouders zijn positief over de levendige sfeer en de focus op buitenspelen bij kinderopvang Schulpwei. De locatie van de kinderopvang is op de Dr. Mansveltkade 7 in Wassenaar.

Meer informatie over Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei in Wassenaar

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wassenaar? Bij Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei is een Kinderopvang gelegen aan Dr. Mansveltkade 7 in Wassenaar. Ideaal dus als je in de omgeving van Wassenaar je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei in Wassenaar

Wil je weten wat Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei te bieden heeft? Bekijk dan de website van Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Norlandia Kinderopvang KDV, Peuteropvang en BSO Schulpwei

Bezoekers bekeken ook