Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW)

Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Molenweg 57 in Oost-Souburg.

Kinderdagverblijf Dol-fijn in Oost-Souburg gaat dit jaar starten met een grondige renovatie. De verbouwing begint in mei 2023 en zal naar verwachting in februari 2024 klaar zijn. Tijdens de verbouwing zullen de kinderen worden opgevangen bij kinderdagverblijf Zeezicht en kinderdagverblijf Zeppelin. De renovatie maakt deel uit van een groter plan om de kinderopvang in Oost-Souburg te professionaliseren en uit te breiden. Er zal nauwer worden samengewerkt met de scholen en er zullen meer kinderopvangplekken worden gecreëerd. Daarnaast zullen de peutergroep en BSO dit jaar intrek nemen in de nieuwe schoolgebouwen van Parelbucht en Tweemaster. Er wordt ook overwogen om kinderdagverblijf aan te bieden in de basisscholen. Verdere details hierover zullen het komende jaar worden uitgewerkt.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) in Oost-Souburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oost-Souburg? Bij Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Molenweg 57 in Oost-Souburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Oost-Souburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) in Oost-Souburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dol-fijn (KOW)

Bezoekers bekeken ook