BSO Super Tof

BSO Super Tof is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2b in Den Helder.

Buitenschoolse opvang Super Tof in Den Helder biedt opvang voor en na schooltijd, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties. Ze organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten op het gebied van creatief en cultureel, natuur, ontspanning, sport/spel, beweging, techniek en wetenschap. Tijdens de vakanties worden er ook uitjes georganiseerd voor de kinderen. De opvanglocatie staat bekend om warmte, openheid en veiligheid voor de kinderen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden langskomen of contact opnemen via het telefoonnummer. De openingstijden sluiten aan op de schooltijden en de opvanglocatie bevindt zich bij de Julianaschool en Comeniusschool in Den Helder. Er is ook nieuws over de bouw van peuterschool 't Hummeltje, een Fitte Start in Den Helder en een opleiding voor pedagogisch medewerkers. Extra contactinformatie en snel navigeren zijn beschikbaar op de website.

Meer informatie over BSO Super Tof in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij BSO Super Tof kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BSO Super Tof geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BSO Super Tof is een Kinderopvang gelegen aan Lombokstraat 2b in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BSO Super Tof in Den Helder

Wil je weten wat BSO Super Tof te bieden heeft? Bekijk dan de website van BSO Super Tof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Super Tof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Super Tof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BSO Super Tof

Bezoekers bekeken ook