Little Jungle Pappa Leeuw

Little Jungle Pappa Leeuw is een Kinderopvang gelegen aan Castiliëlaan 10 in Eindhoven.

Kindercentrum Pappa Leeuw in Woensel-Noord biedt opvang aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Er zijn 3 groepen voor kinderen van 10 weken tot 27 maanden en 2 peutergroepen voor kinderen vanaf 27 maanden tot 4 jaar. De groepsruimtes zijn aantrekkelijk ingericht met veel spelmateriaal en verschillende speelhoekjes. Er is ook een bibliotheek en ruimte voor beweeg- en spelactiviteiten. Het kindercentrum biedt verschillende soorten opvang, waaronder dagopvang, peuteropvang en vakantieopvang. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende rondleiding aanvragen.

Meer informatie over Little Jungle Pappa Leeuw in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Little Jungle Pappa Leeuw kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Little Jungle Pappa Leeuw geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Little Jungle Pappa Leeuw is een Kinderopvang gelegen aan Castiliëlaan 10 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Little Jungle Pappa Leeuw in Eindhoven

Wil je weten wat Little Jungle Pappa Leeuw te bieden heeft? Bekijk dan de website van Little Jungle Pappa Leeuw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Little Jungle Pappa Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Little Jungle Pappa Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Little Jungle Pappa Leeuw

Bezoekers bekeken ook