Kinderopvang Les Enfants

Kinderopvang Les Enfants is een Kinderopvang gelegen aan Abtswoude 19C in Delft.

Kinderopvang Les Enfants biedt een prikkelende en evenwichtige beleving aan kinderen en ouders. Ze bieden dagelijkse begeleiding door professionals en leggen de focus op voedend eten, ontspanning in de natuur en ontdekkend bewegen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de weerbaarheid van het kind op alle gebieden. Als je enthousiast bent over de opvang, kun je een rondleiding aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Les Enfants heeft verschillende locaties in Delft, waaronder Abtswoude, Kalfjeslaan, Fuutlaan, Kerkpolderweg en het hoofdkantoor in Delfgauw.

Meer informatie over Kinderopvang Les Enfants in Delft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Delft? Bij Kinderopvang Les Enfants kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Les Enfants geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Les Enfants is een Kinderopvang gelegen aan Abtswoude 19C in Delft. Ideaal dus als je in de omgeving van Delft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Les Enfants in Delft

Wil je weten wat Kinderopvang Les Enfants te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Les Enfants of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Les Enfants? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Les Enfants het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Les Enfants

Bezoekers bekeken ook