Zo Kinderopvang in de Boomhut

Zo Kinderopvang in de Boomhut is een Kinderopvang gelegen aan Westgroeneweg 1A in Dinteloord.

Deze tekst gaat over de avontuurlijke talentontwikkeling op de buitenschoolse opvang (BSO). Op de BSO worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals sport, knutselen, timmeren, theater en koken. Kinderen hebben de vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen, omdat ze op school al een vast programma hebben gevolgd. Er is een enthousiast en gediplomeerd team van pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen te begeleiden. Op de BSO kunnen kinderen in de bouwhoek, toneelkamer, gymzaal of op andere uitdagende plekken hun talenten en fantasieën laten zien. Buiten worden ook avonturen beleefd, zoals op het plein van de Petrus en Paulusschool, in het park of in het dorp. Kinderparticipatie is belangrijk, waarbij kinderen zelf keuzes kunnen maken en activiteiten kunnen doen zoals huiswerk maken, knutselen, computeren, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen of naar muziek luisteren. De BSO in Dinteloord is gericht op het dorpsleven en sluit aan bij dorpsactiviteiten, zoals de Roparun en de Sinterklaasmiddag in het dorpshuis.

Meer informatie over Zo Kinderopvang in de Boomhut in Dinteloord

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dinteloord? Bij Zo Kinderopvang in de Boomhut kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang in de Boomhut geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang in de Boomhut is een Kinderopvang gelegen aan Westgroeneweg 1A in Dinteloord. Ideaal dus als je in de omgeving van Dinteloord je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang in de Boomhut in Dinteloord

Wil je weten wat Zo Kinderopvang in de Boomhut te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang in de Boomhut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang in de Boomhut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang in de Boomhut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang in de Boomhut

Bezoekers bekeken ook