De Bosclub

De Bosclub is een Kleuterschool gelegen aan Jan van Zutphenweg 7 in Amerongen.

De Bosuil biedt kinderopvang aan kinderen van nul tot en met twaalf jaar oud. Ze zijn gevestigd aan de rand van het bos in Amerongen en streven ernaar om kwalitatief goede en verantwoorde opvang te bieden, waar respect en de ontwikkeling van het kind centraal staat. Ze creëren een veilige, warme en uitdagende sfeer waarin elk kind zich thuis kan voelen. De meeste ouders van de kinderen die bij hen komen, werken beiden en vertrouwen hun kind aan hen toe. Ze werken vanuit een onderbouwde visie op de omgang met en de ontwikkeling van kinderen. Het pedagogisch beleid is een resultaat van besprekingen, discussies en het uitwisselen van ervaringen. Ze werken met verticale groepen en vinden het belangrijk om naar de kinderen te kijken, ze te leren kennen en te observeren. Daarnaast bieden ze buitenschoolse opvang aan waarbij de kinderen de gelegenheid krijgen om buiten te spelen en te ravotten. Het belangrijkste is ook hier om naar de kinderen te kijken, ze te leren kennen en te observeren. Het adres en de contactgegevens zijn Jan van Zutphenweg 7, 3958 GD Amerongen, amerongen@debosuil.com, +31 (0)343-41 06 10, +31 (0)6 23 88 08 60.

Meer informatie over De Bosclub in Amerongen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amerongen? Bij De Bosclub kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Bosclub geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Bosclub is een Kinderopvang gelegen aan Jan van Zutphenweg 7 in Amerongen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amerongen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Bosclub in Amerongen

Wil je weten wat De Bosclub te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Bosclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bosclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bosclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Bosclub

Bezoekers bekeken ook