Bso De Buizenberg

Bso De Buizenberg is een Kinderopvang gelegen aan Langestraat 3 in Schagen.

Bso De Buizenberg is een buitenschoolse opvang in het centrum van Schagen. De opvang heeft drie ruimtes die zich bevinden in hetzelfde gebouw als de Aloysiusschool. De opvang is verdeeld in drie leeftijdsgroepen: groep 1 voor kinderen van vier en vijf jaar, groep 2 voor kinderen van zes en zeven jaar en groep 3 voor kinderen van acht jaar en ouder. De binnen- en buitenruimte van De Buizenberg zijn geschikt voor de kinderen van deze leeftijdsgroepen. De buitenruimte heeft veel groen, huttenbouwpalen, een evenwichtsbalk, een tafeltennistafel en een voetbalveldje. De opvang organiseert leuke en leerzame activiteiten, zowel op de locatie als buiten de locatie. Er is aandacht voor gezonde voeding en buiten spelen. De opvang biedt ook de mogelijkheid om via sociale mediakanalen de georganiseerde activiteiten te volgen. De medewerkers van De Buizenberg stellen zich voor en delen hun passie voor het werken met kinderen.

Meer informatie over Bso De Buizenberg in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij Bso De Buizenberg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Bso De Buizenberg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Bso De Buizenberg is een Kinderopvang gelegen aan Langestraat 3 in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Bso De Buizenberg in Schagen

Wil je weten wat Bso De Buizenberg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Bso De Buizenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bso De Buizenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bso De Buizenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Bso De Buizenberg

Bezoekers bekeken ook