Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1

Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 is een Kinderopvang gelegen aan Hasselmanstraat 1 in Nieuwendijk.

Trema kinderopvang biedt kinderdagopvang, voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang aan voor kinderen vanaf tien weken oud tot en met het einde van hun basisschoolperiode. Trema Welzijn biedt geen jongerenwerk, praktische ondersteuning, maatschappelijk werk, servicepunt vrijwilligers en informele zorg meer aan in gemeente Altena en Geertruidenberg vanaf 1 juli 2023. Deze diensten zijn overgenomen door Surplus Welzijn. Trema is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met een breed pakket aan opvang in diverse locaties in de gemeente Altena en Geertruidenberg, waaronder kinderdagverblijf, peuteropvang en voor- en naschoolse opvang.

Meer informatie over Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 in Nieuwendijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwendijk? Bij Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 is een Kinderopvang gelegen aan Hasselmanstraat 1 in Nieuwendijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwendijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 in Nieuwendijk

Wil je weten wat Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Trema Kinderopvang, Hasselmanstraat 1

Bezoekers bekeken ook