Kober kinderopvang Uilenpoort

Kober kinderopvang Uilenpoort is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 6 in Baarle-Nassau.

Kinderdagverblijf de Uilenpoort is een brede school in Baarle-Nassau waar kinderopvang, school, sport en gezondheid samenkomen. Het kinderdagverblijf heeft ruime en lichte groepsruimten en een buitenspeelplaats die direct aan de groepen grenst. De locatie is kleinschalig en biedt een doorgaande leerlijn en nauwe samenwerking met de school. Het is een ideale plek voor kinderen om door te stromen van het kinderdagverblijf naar school en de buitenschoolse opvang. Er is dagelijks een gevarieerd aanbod van activiteiten en ouders worden via de Ouderapp op de hoogte gehouden. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Uilenpoort in Baarle-Nassau

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Baarle-Nassau? Bij Kober kinderopvang Uilenpoort kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Uilenpoort geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Uilenpoort is een Kinderopvang gelegen aan Schoolstraat 6 in Baarle-Nassau. Ideaal dus als je in de omgeving van Baarle-Nassau je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Uilenpoort in Baarle-Nassau

Wil je weten wat Kober kinderopvang Uilenpoort te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Uilenpoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Uilenpoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Uilenpoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Uilenpoort

Bezoekers bekeken ook