Kinderdagverblijf De Speelhoeve

Kinderdagverblijf De Speelhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Ivige Leane 28 in Loënga.

De tekst gaat over natuurbeleving en de heropening van kinderopvang. In de grote ontdekkingstuin kunnen kinderen spelen en contact hebben met verschillende dieren, zoals schapen, kippen, konijnen, varkens en vogels. Er is veel aandacht voor natuurbeleving. Daarnaast wordt vermeld dat de kinderopvang weer volledig open is.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Speelhoeve in Loënga

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Loënga? Bij Kinderdagverblijf De Speelhoeve kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Speelhoeve geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Speelhoeve is een Kinderopvang gelegen aan Ivige Leane 28 in Loënga. Ideaal dus als je in de omgeving van Loënga je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Speelhoeve in Loënga

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Speelhoeve te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Speelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Speelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Speelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Speelhoeve

Bezoekers bekeken ook