Klein & Wijs

Klein & Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Dokter Bloemenlaan 9-61 in Tilburg.

KleinWijs Tilburg Kinderdagverblijf is een educatieve, kleinschalige en betrokken kinderopvang. Op dit moment werken ze met het thema 'Eet smakelijk', waarbij gezond eten centraal staat. Het is belangrijk om op tijd kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de belastingdienst, met behulp van het LRK nummer 152948132. Op de Instagram pagina Kleinwijs kun je zien waar ze op dat moment mee bezig zijn en kun je ze volgen om op de hoogte te blijven. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Dokter Bloemenlaan 9-61 in Tilburg.

Meer informatie over Klein & Wijs in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Klein & Wijs kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Klein & Wijs geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Klein & Wijs is een Kinderopvang gelegen aan Dokter Bloemenlaan 9-61 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Klein & Wijs in Tilburg

Wil je weten wat Klein & Wijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Klein & Wijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein & Wijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein & Wijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Klein & Wijs

Bezoekers bekeken ook