Beestenboel Kind & Co

Beestenboel Kind & Co is een Kinderopvang gelegen aan Weteringlaan 9002 in Zeist.

Kinderdagverblijf Beestenboel ligt in Zeist West, vlakbij winkelcentrum De Clomp en naast basisscholen De Sluis en De Griffel. Het kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelplaats waar kinderen kunnen fietsen op een uitdagend fietsparcours. Er zijn 2 babygroepen, 2 verticale groepen en 1 peutergroep. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode en er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. Het pedagogisch beleid en werkplan worden op locatieniveau uitgewerkt en de locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur. Er is ook een oudercommissie waar ouders kunnen meedenken en praten. Het adres van het kinderdagverblijf is Weteringlaan 9002, 3704 KZ Zeist. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur, behalve op erkende feestdagen.

Meer informatie over Beestenboel Kind & Co in Zeist

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zeist? Bij Beestenboel Kind & Co kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Beestenboel Kind & Co geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Beestenboel Kind & Co is een Kinderopvang gelegen aan Weteringlaan 9002 in Zeist. Ideaal dus als je in de omgeving van Zeist je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Beestenboel Kind & Co in Zeist

Wil je weten wat Beestenboel Kind & Co te bieden heeft? Bekijk dan de website van Beestenboel Kind & Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beestenboel Kind & Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beestenboel Kind & Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Beestenboel Kind & Co

Bezoekers bekeken ook