Kinderdagverblijf De Toverfluit

Kinderdagverblijf De Toverfluit is een Kinderopvang gelegen aan Akkerseweg 11B in Hedel.

Kinderdagverblijf De Toverfluit is een kinderopvang waar ouders voor kiezen vanwege de persoonlijke aandacht en het feit dat ieder kind uniek is in talenten en mogelijkheden. Er zijn 4 groepen dagopvang, verdeeld op basis van leeftijd. Ook is er buitenschoolse opvang op BS de Pollenhof, met verschillende activiteiten binnen en buiten. Vanaf juni 2019 is het kinderdagverblijf gecertificeerd met het VE programma van Uk en Puk, dat gericht is op de behoeften van baby's en peuters en hen helpt bij taal, rekenen en sociale vaardigheden. De pedagogisch medewerksters zijn opgeleid om het programma op de juiste manier aan te bieden. Het kinderdagverblijf zorgt voor een goede start in het basisonderwijs door de inrichting van de ruimtes en het aanbod van ontwikkelingsmaterialen. Contactgegevens: Akkerseweg 11b, 5321 HG Hedel, telefoon: 073-5994­593, info@kdvtoverfluit.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Toverfluit in Hedel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hedel? Bij Kinderdagverblijf De Toverfluit kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Toverfluit geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Toverfluit is een Kinderopvang gelegen aan Akkerseweg 11B in Hedel. Ideaal dus als je in de omgeving van Hedel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Toverfluit in Hedel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Toverfluit te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Toverfluit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Toverfluit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Toverfluit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Toverfluit

Bezoekers bekeken ook