Partou Dr. De Visserstraat

Partou Dr. De Visserstraat is een Kinderdagopvang gelegen aan Doctor de Visserstraat 9 in Sliedrecht.

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf genaamd Partou Dr. de Visserstraat in Sliedrecht. Het kinderdagverblijf heeft een groot, licht pand met een belevingstuin waar kinderen kunnen zingen, dansen, knutselen en spelen. Er zijn twee verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud bij elkaar zitten, wat zorgt voor een veilig gevoel en stimuleert de taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.45 tot 18.30 uur en biedt VVE aan op dinsdag tot en met vrijdag. Er is voldoende parkeergelegenheid en ouders kunnen het GGD-rapport en pedagogisch beleid bekijken. Daarnaast kunnen ouders de netto kosten berekenen en hun kind inschrijven voor het kinderdagverblijf. Het artikel benadrukt ook dat kinderen bij Partou hun eerste vriendjes maken, ouders op de hoogte worden gehouden via een app en dat kinderen elke dag iets nieuws leren.

Meer informatie over Partou Dr. De Visserstraat in Sliedrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sliedrecht? Bij Partou Dr. De Visserstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Dr. De Visserstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Dr. De Visserstraat is een Kinderopvang gelegen aan Doctor de Visserstraat 9 in Sliedrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Sliedrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Dr. De Visserstraat in Sliedrecht

Wil je weten wat Partou Dr. De Visserstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Dr. De Visserstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Dr. De Visserstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Dr. De Visserstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Dr. De Visserstraat

Bezoekers bekeken ook