Kinderdagverblijf Koekadoca

Kinderdagverblijf Koekadoca is een Kinderopvang gelegen aan Bergenboulevard 4 in Amersfoort.

Kinderdagverblijf Koekadoca biedt kleinschalige kinderopvang aan in Amersfoort. Ze streven naar eerlijke en verantwoorde kinderopvang en hebben veel aandacht voor de kinderen. Het uurtarief is redelijk betaalbaar en er staan 3 pedagogisch medewerkers op een groep van 12 kinderen. Er wordt geïnvesteerd in ontwikkelingsmateriaal en tijdens het fruitmoment worden de kinderen verschillende soorten fruit aangeboden. Het kinderdagverblijf heeft een rustig en ontspannen klimaat en zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en thuis voelen. Er zijn geen foto's van kinderen op de website te vinden. Een ouder heeft een positieve recensie gegeven en benadrukt dat Koekadoca uniek is en een goede leerschool biedt. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 19:00 uur. Het adres is Bergenboulevard 4, Amersfoort.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Koekadoca in Amersfoort

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amersfoort? Bij Kinderdagverblijf Koekadoca kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Koekadoca geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Koekadoca is een Kinderopvang gelegen aan Bergenboulevard 4 in Amersfoort. Ideaal dus als je in de omgeving van Amersfoort je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Koekadoca in Amersfoort

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Koekadoca te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Koekadoca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Koekadoca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Koekadoca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Koekadoca

Bezoekers bekeken ook