Catootje & Obelix Kinderopvang

Catootje & Obelix Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Kerkweg 1a in Wognum.

Kinderdagverblijf Catootje en buitenschoolse opvang Obelix bieden kleinschalige en ongedwongen kinderopvang in een veilige en huiselijke omgeving. Er is volop ruimte om zowel binnen als buiten te spelen en er wordt veel aandacht besteed aan sport en spel. De locatie beschikt over een kinderboerderij en appelboomgaard in de tuin. Voor beschikbaarheid van opvangdagen kunt u contact opnemen. Voor vragen kunt u bellen of een bericht sturen naar de contactinformatie vermeld op de website.

Meer informatie over Catootje & Obelix Kinderopvang in Wognum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wognum? Bij Catootje & Obelix Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Catootje & Obelix Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Catootje & Obelix Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Kerkweg 1a in Wognum. Ideaal dus als je in de omgeving van Wognum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Catootje & Obelix Kinderopvang in Wognum

Wil je weten wat Catootje & Obelix Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Catootje & Obelix Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Catootje & Obelix Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Catootje & Obelix Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Catootje & Obelix Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook