Kibeo Boogstraat

Kibeo Boogstraat is een Kinderopvang gelegen aan Boogstraat 44 in s-Heer Arendskerke.

Bij Kibeo Boogstraat in 's-Heer Arendskerke is er genoeg te beleven voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin met hun vriendjes en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo en ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding om te zien waar hun kind straks eet, speelt en vriendjes maakt. Er worden ook regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Boogstraat in s-Heer Arendskerke

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van s-Heer Arendskerke? Bij Kibeo Boogstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Boogstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Boogstraat is een Kinderopvang gelegen aan Boogstraat 44 in s-Heer Arendskerke. Ideaal dus als je in de omgeving van s-Heer Arendskerke je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Boogstraat in s-Heer Arendskerke

Wil je weten wat Kibeo Boogstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Boogstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Boogstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Boogstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Boogstraat

Bezoekers bekeken ook