Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Touwslagersweg 10 in Woerden.

Kinderdagverblijf Klavertje Vier is gevestigd aan de rand van de wijk Molenvliet in Woerden. Het kinderdagverblijf heeft vier grote en lichte groepsruimtes met een centrale speelhal. Er is een ruime, afgesloten buitenruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Elke groep heeft een eigen ingerichte ruimte met speelmateriaal dat is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Kinderen van 3 jaar en ouder kunnen deelnemen aan aparte activiteiten. Elk kind krijgt een mentor toegewezen die het kind gedurende 4 jaar volgt en het eerste aanspreekpunt is voor ouders. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf ook online inschrijvingen, tarieven, een kennismakingsboekje en een pedagogisch beleid aan. Kinderopvanglocaties en vacatures kunnen ook gevonden worden op de website van Kind & Co Ludens, waar Kind & Co onderdeel van is.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) in Woerden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Woerden? Bij Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Touwslagersweg 10 in Woerden. Ideaal dus als je in de omgeving van Woerden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) in Woerden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Klavertje Vier (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook