Kober kinderopvang Rupsentuin

Kober kinderopvang Rupsentuin is een Kinderopvang gelegen aan Meidoornstraat 113 in Breda.

Kinderdagverblijf Rupsentuin is een knus en uitdagend kinderdagverblijf in Breda, gelegen naast buurtcentrum de Nieuwe Meidoorn en dichtbij basisschool De Boomgaard. De locatie heeft een aantrekkelijke inrichting en een team dat goed weet hoe ze kinderen kunnen stimuleren en helpen groeien. Op dit moment is het niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen, maar je kunt je wel alvast inschrijven via het inschrijfformulier. De locatie heeft een grote buitenruimte, biedt coffee to go aan en werkt nauw samen met de school. Het team werkt methodisch aan de ontwikkeling van kinderen. Via de Ouderapp word je dagelijks op de hoogte gehouden en kun je contact opnemen met het serviceteam.

Meer informatie over Kober kinderopvang Rupsentuin in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang Rupsentuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Rupsentuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Rupsentuin is een Kinderopvang gelegen aan Meidoornstraat 113 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Rupsentuin in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang Rupsentuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Rupsentuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Rupsentuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Rupsentuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Rupsentuin

Bezoekers bekeken ook